....vychováváme děti a rosteme s nimi

Me vzacne vecirky

7. 2. 2019 10:12
Rubrika: Nezařazené

Mam/e po sestinedeli!Hura!!!!

Uz 2x jsme v pondeli zmakli setkani Modliteb matek, nakupy se vsema detma v krajskem meste,krouzek s dcerou a miminkem,vyzvedavani pesky s obema holkama syna ze skolky,brusleni,nakupy,navstevy...svet se stale toci a zivot pomalu zajizdi do koleji "predtehu". Normalnost prichazi!Jupijej, vitam ji s otevrenou naruci.

Vetsinou o miminku moc nevim, bo nam v satku pokojne spi jak Sipkova Ruzenka.Za to vecer, jak se vsechny ostatni deti ulozi.....mam o program postarano. Miminko rozjizdi vecerni arie. Nekdy hodinku, dve. Pak konecne  usne. asi zklamanim, ze nebyl aplaus. Bohuzel stale nevim co je pricinou tak bohate produkce.  Kdyz se nahodou podari,ze spi VSICHni! Je to pro me vecer posvatny!

Chodim po spickach, vsude ticho,mluvim septem,tajne sama pred sebou vyjidam ledničku a spajz a i videa si poustim bez zvuku s titulkama.....nechci to Ticho rusit ani sustenim papiru ci splachovanim zachodu.

Nakonec muj tichy vecirek, po predem nezname dobe, ukonci plac a jemu podobne zvuky, jedne ze dvou dcer. Usinam u kojeni (na stridacku jedna a druha). A porad mi v usich zni to slastne Ticho. Je to nejkrasnejsi koncert za posledni rok. A mam moc rada jeho caste opakovani.

Doufam,ze i dnes se dockam.

.......cele natukano na mobilu....pri kojeni....

Zobrazeno 888×

Komentáře

Lucie_J

Jsi borka ☺👍

ajinka

Ticho... kdyz cely dum spi... skoro (ale opravdu vetsinou jen skoro) nechci jit taky spat jak je tu krasne. Ale jeste je tu krasneji kdyz se smejeme, ale to jsou velmi "krehke" okamziky neb trva kraticko nez nekoho zacne neco tlacit a je z toho krik.

petka84

Fandím a držím palce,Maruško. Moc tomu rozumím. My teď bydlíme u našich a vadí mi, jak v tyto posvatne okamžiky ticha tu hned musí jet televize nebo radio. Zjistila jsem, že taky strašně děti hlidám ušima a to nerušené ticho je mým kanálem s dětmi a jistotou, že v pořádku spí. ☺

Marryane

Ano ano holky!Uplne presne jste to vystihly,smich,krik,hlidaci usi....

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio