....vychováváme děti a rosteme s nimi

...a už je nás 6!Uf....

22. 1. 2019 16:27
Rubrika: Nezařazené

Tak už jsem čtyřmatka.

Celé čtvrté těhotenství jsem se s tímto "údělem", pojmem, postavením atd. smiřovala...proč?

Protože v mých očích a hlubokých zakořeněných čemsi, jsou "čtyřavícematky" uvázané u plotny a v domácnosti a u dětí a...a tak dál. A to já jsem bytostně, ale fakt nikdy moc nechtěla, ani neuměla (dost možná stále ani neumím).

A tož jaké to je?

Upřímně je to pro mě v lecčems jednodušši než s narozením třetího dítka. Možná i proto, že kluci už jsou větší, samostatnější, dá se (občas) s nimi domluvit.

Ale teda furt stojím u plotny, dřezu, myčky, pračky, ven se moc nedostanu, okusuju stěny, čtyři děti mají své potřeby a chtějí uspokojení častokrát v jeden čas.Uaaaa!

Moje potřeby jsou už v zásadě jen primární - sprcha, záchod, jídlo, pití. Ale doufám v lepší zítřky, dny bez mrazů, sněhu a ustálení laktace. To pak vyrazím mezi lid a budu zase normální...aspoň doufám. Zatím si to tak maluju, tož uvidíme! A vstříc lepším zítřkům!

Zobrazeno 28130×

Komentáře

Kollenka

Já jsem ale neřekla, že na sebe nemám ani chvilku čas :) Nebo spíš chvilku pro sebe - tedy chvilku, kdy jsem sama a můžu jen tak nechat průchod svým myšlenkám - bez toho bych nepřežila. Jen prostě ty chvilky dychtivě nevyhlížím. Jsem vděčná, když přijdou.

felis

@JiKu to vypadá na pěknou zacházku :D

Zobrazit 19 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio